Kauneuspalveluiden valaistuksella on väliä


Kajaanin keskustassa sijaitsevissa Hius-Studio Fu:ssa ja Salonki Silkki & Sokerissa päädyttiin vaihtamaan tavalliset loisteputket LED-valaisimiin. Vanhat valaisimet eivät olleet optimaalisimmat tarkkuutta vaativiin hius- ja kauneuspalveluiden toteuttamiseen. Kaiken lisäksi loisteputket tekevät suuremman loven lompakkoon kuin vähän kuluttavat ledit.

LED tuo piristystä ja tehostusta työntekoon.

Tasainen valo auttaa keskittymään olennaiseen

Enää Kajaanissa hiustenleikkuiden aikana työntekijöiden ei tarvitse kesken työnteon käännellä asiakastuoleja ja hakea vähän väliä oikeita valaistuskulmia. Tyylikkäiden Eden LED-paneelien tasaisen ja häikäisemättömän valaistuksen ansiosta työssä päästään keskittymään keskeiseen - laadukkaiden ja taitavien lopputulosten luomiseen.

Edeneissä on laaja avautumiskulma, jolloin valoa riittää katosta koko leikkauspaikan päälle luoden valoisan ja varjottoman työskentelytilan. Tasaisen ja kirkkaan valonsa vuoksi leikkaaminen on helpompaa, tarkempaa ja värit näyttävät paremmilta.

LED ei tuota varjoja.

Eden on sopiva valaisinratkaisu niin kotiin kuin toimistoonkin

Eden-paneeli takaa hyvän työvalaistuksen. Valaisin sopii loistavasti toimistoihin, lääkäriasemiin ja muihin toimitiloihin ja sitä onkin käytetty ympäri Suomea.

Valaisin sopii myös hyväksi yleisvaloksi omakotiasumiseen, koska sen valo on tasaisen kirkasta ja muistuttaa päivänvaloa. Värilämpötila on valittavissa neutraalina tai lämpimänä, jolloin sisustus voidaan ottaa huomioon tilaan halutun tunnelman luomiseksi.

Eden-valaisin näyttää tyylikkäältä katossa

Edenillä on laaja mallivalikoima - saatavilla on useaa kokoa ja eri teholla. Valaisimet ovat helppoja asentaa ja eri kiinnitysvaihtoehdot mahdollistavat käyttämisen tilassa kuin tilassa. Esimerkiksi Eden 60x60-paneeli voidaan upottaa suoraan T-lista moduulikattoihin, joita monissa toimistoissa käytetään. Mikäli upotus ei ole mahdollista, voidaan ne asentaa joko pinta-asennuskehyksen, jousten tai magneettikiinnityksen avulla.

Eden-valopaneelivalikoimasta on myös saatavilla valaisin, jonka MacAdam-arvo on alle kolme. Tämä tarkoittaa, ettei ihminen pysty paljaalla silmällä erottamaan samassa tilassa olevien valaisinten värilämpötilojen eroja. Vaihtoehto sopii esimerkiksi laboratorioihin ja tiloihin, joissa tarvitaan mahdollisimman tarkkaa erottelukykyä.

Työvalo toimistoissa ja muissa tiloissa on keskeinen asia

Hius-Studio Fu:ssa ja Salonki Silkki & Sokerissa ollaan oltu tyytyväisiä nykyiseen valaistukseen. Edeneillä toteutettu valaistus ei luo työtä vaikeuttavia varjoja ja värjäyksissä värit näyttävät oikeilta. Valaisimet takaavat tarkan työskentelyn, tehokkuuden ja työturvallisuuden.

Hius-Studio Fu:n valaisinten asennuksesta vastasi SN-Asennus AY ja Salonki Silkki & Sokerin valaisinten asennuksesta vastasi Eltutek Oy.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 27.11.2017

Lue myös