Karhunpesän hirsimökin valaistus ledeillä


Hirsirakentamisella on Suomessa pitkät perinteet ja meiltä löytyykin paljon mökkejä sekä vanhoja rakennuksia kuten kirkkoja, jotka on rakennettu hirrestä.

Hirsimökkiä rakennettaessa on monia asioita, jotka tulisi ottaa huomioon jo ajoissa - esimerkiksi sähköjohtojen vetäminen on huomattavasti rajoitetumpaa ja vaikeampaa kuin jo alkuvaiheessa suunniteltu, jolloin johdotukset voidaan tehdä hirsien sisälle.

Villa Karhunpesä lomamökit ovat täysin varusteltuja, jotka takaavat että käyttäjä pääsee nauttimaan laadukasta ja viihtyisästä majoituksesta lähellä Saariselän palveluita.

Tummaaa pintaa ja 3000K Iiris-valaisimet

Villa Karhunpesä on loistava lomakohde jokaisena vuoden aikana

Rauhallisella paikalla sijaitsevassa Villa Karhunpesä III -mökissä on 4 makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö sekä ruokailutila, terassi, sauna ja 4 kylpyhuonetta.

Hirsimökin makuuhuoneen valaistus

Hirsitaloissa valaistussuunnittelua vaikeuttaa esimerkiksi kattopalkit ja se ettei kaikkialle voida asentaa upotettavia valaisimia. Tämän vuoksi valaistussuunnitelma tulisi myös olla hyvissä ajoin valmis, jotta johdotukset valaisimille saadaan tehtyä hirsien sisään.

Saunahuoneen valaistus Lappi-viboilla

Hirsitaloissa seinien värityksellä on iso merkitys valaistukseen. Tummemman puun kanssa sopii paremmin lämmin värilämpötilan omaavat valaisimet, kun taas vaalean kanssa voidaan käyttää hyvin myös neutraalia valon väriä.

Moderni mökin WC-valo

Mökin valaistus on toteutettu 8-wattisilla Iiris spottivalaisimilla.

Kodinhoitohuoneen valaistus

Päivitetyn tuotemallistomme myötä Iiris 8W on poistunut valikoimasta, mutta sen korvaajana voidaan pitää Libra 6W.

Suunnattava Libra 6W on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista alasvaloistamme, sillä ainoastaan 40mm upotussyvyys takaa sen soveltuvuuden tilaan kuin tilaan.

Avokeittiö ja olohuoneen valaistus

Olemme olleet toteuttamassa myös valaistusratkaisut Villa Karhunpesän IV -huvilaan.

Valaisimien asennuksen toteutti Ellappi.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 22.11.2019

Lue myös