Karhunpesä — Luksusta ja tähtienlailla loistavaa valaistusta


Moni ihminen lähtee Lappiin etsimään rauhaa. Revontulet, puhdas ja koskematon luonto sekä kauniit maisemat houkuttelevat matkailijoita Saariselälle.

Kesämökissäkin moderni ilme ja perinteiset materiaalit, kuten hirsi, voivat yhdistyä tyylikkäällä tavalla. Lapin taikaa henkivällä Saariselällä kohoaa Karhunpesä, joka mustine kattoineen ja upeine valaistuksineen on kerrassaan maaginen paikka.

Villa Karhunpesän lokoisa olohuone.

Luksusta ja tähtienlailla loistavaa valaistusta

Villa Karhunpesän lomamökki tuo vierailijoidensa lomaan luksusta Saariselällä. Laadukas ja viihtyisä majoituspaikka on lähellä Saariselän palveluita, mutta silti rauhallisella paikalla. Lomamökki edustaa korkeatasoista pohjoismaista designia ja se on myös hyvin varusteltu.

Korkeaa tilaa löytyy paljon.

Korkea katto luo tilaan avaruutta ja mökki on omiaan isojen ryhmien majoittamiselle. Musta katto luo tunnelmallisen tilan ruskean puun kanssa. Viihtyisä ja toimiva valaistus tiloihin on luotu käyttämällä kohdevalaisimia. Kapean valokeilan omaavat 8-wattiset Iiris-valaisimet valaisevat tilaa tähtien lailla.

Pienikokoinen Iiris-valaisin tarjoaa käyttäjälleen tehokasta valaistusta, joka kruunaa huoneen kuin huoneen tuoden pienimmätkin yksityiskohdat esiin. Iiris-sarja ei ole syyttä yksi suosituimmista Winledin tuoteperheistä, vaan lunastaa paikkansa myydyimpien valaisinten kärkikastista upean valonjakonsa, tehokkuutensa sekä huomaamattomuutensa ansiosta.

Iiristä on nykymallistossa saatavana 10W, 13W ja 18W -tehoisena, joko neutraalilla tai lämpimällä värilämpötilalla. Kehyksen väri on valittavissa joko valkoisena tai hopeanharmaana.

Korkeaa tilaa Alakerran suurella sohvalla on mukava nauttia takan lämmöstä ja äänistä. Poronsarvi design-kattolamppu ja Iiris-valaisimet takaavat tunnelman sekä riittävän valaistuksen olohuoneessa.

Päivitetyn tuotemallistomme myötä Iiris 8W on poistunut valikoimasta, mutta sen korvaajana voidaan pitää Libra 6W.

Libra 6W on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista alasvaloistamme, sillä ainoastaan 40mm upotussyvyys takaa sen soveltuvuuden tilaan kuin tilaan. Tätä suunnattavaa valaisinta on saatavissa sekä valkoisella että hopealla kehyksellä sekä 3000 tai 4000 Kelvinin värilämpötilalla.

Sekä Iiris-sarjan valaisimet että Libra 6W ovat himmennettävissä, jolloin niillä saadaan luotua juuri sopiva valaistusteho tunnelman luomiseksi.

Moderni keittiö Keittiö on moderni ja avoin - tilaa sekä valoa riittää vaativampienkin gourmet-aterioiden loihtimiseen. Sisustuksessa on otettu huomioon pohjoismainen tyyli: kaapit ja pöydät ovat puunvärisiä ja tuolit ovat design-henkisiä.

Lounge-tilassa on mukava viettää aikaa. Yläkerrasta löytyy makuuhuoneita sekä lokoisa lounge-nurkka, jossa voi nauttia ikkunoista avautuvasta Lapin taianomaisesta näkymästä.

Huoneita on monia. Huoneet ovat tunnelmallisia puupintojen ja tumman katon vuoksi. Huoneiden valaistuksesta pitävät huolen muuallakin toimivaksi todetut Iirikset sekä myös puiset design-pöytävalaisimet, jotka tuovat tyylikkään ja lappilaisen lisämausteen huoneisiin.

Lue myös Karhunpesän toisesta mökistä, josta kirjoitimme aikaisemmin.

Valaisimet Karhunpesän mökkeihin asensi Ellappi.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 28.11.2017

Lue myös