Kanna ja Lilja saatavilla vieläkin paremmilla ominaisuuksilla


Sähköasentajat kytkevät vuodessa lukuisia erityyppisiä LED-valaisimia monenmoisiin kohteisiin ja tiloihin. Tämän vuoksi olemme WInledillä panostaneet tuotteidemme asennuksen nopeuteen, helppouteen sekä ominaisuuksiin.

Winledin Asennushelppo Kanna ja Lilja -alasvalosarjat päivittyivät ja ne ovat saatavilla nyt entistä paremmilla ominaisuuksilla. Uudistuksen myötä valaisimet ovat nyt CRI90 ja MacAdam SDCM 3 -arvoilla, jolloin ne soveltuvat entistä paremmin julkisiin tiloihin ja toimitiloihin, koteja unohtamatta.

Asennushelppo Alasvalo

Kanna ja Lilja 18W myös asennushelppona

Päivityksessä myös isommat Kanna sekä Lilja 18W ovat nyt saatavilla Asennushelppona eli kaikki paketissa olevat komponentit ovat valmiiksi kytkettyinä ja asentamiseen ei tarvita kuorinnan jälkeen ainuttakaan työkalua.

• Rasian sisällä olevassa liittimissä on jopa 10 kytkentäpistettä, joten se soveltuu esimerkiksi kolmivaihe- tai DALI-läpiketjutukseen.

• Kytkentäboksin vedonpoisto toteutetaan työkaluttomasti nippusiteiden avulla, jotka tulevat mukana.

• Kytkentäboksin mahdollistaa asennuksen 22,0 mm koolaukseen. Kytkentäboksi soveltuu 75,0 mm asennusreiälle.

Pinta-asennettavat alasvalot palaavat mallistoon

Kannan ja Liljan pinta-asennettavat 12W CRI90 -mallit ovat hyvä ratkaisu kohteisiin, joissa ei ole mahdollista upottaa valaisimia. Mukana toimitettavan kiinnitysraudan avulla valaisin voidaan asentaa kohteen kattopintaan.

Laaja-alaisen valokeilansa ansiosta valaisimet takaavat tasaisen valaistuksen ympäristöönsä.

Kanna ja Lilja -asennushelppoja alasvaloja on saatavilla sekä 3000K tai 4000K värilämpötilalla. Valaisimista löytyy myös DALI-mallit.

Päivitetyt Kanna ja Lilja-sarjan valaisimet ovat nyt saatavilla suoraan varastosta!


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 19.11.2021

Lue myös