Vihdoin asiat olivat edenneet ja unelmamme kahden aikuisen talosta alkoi saada todelliset piirustukset. Talo, joka kattaa kaikki meidän kahden tarpeet sekä neliöt, jotka ei suuruudellaan lähde pullistelemaan. Lapsemme oli onnellisesti saatu matkaan kohti aikuisuutta ja omia unelmiaan…..arkemme pyörii nyt meidän sekä koiriemme ehdoilla.

Seinäjoen 2016 Asuntomessuille lähdimme piipahtamaan, josko siellä pääsisi fiilistelemään tulevaa projektiamme. Messuilla Winledin edustaja esitteli heidän ledejä ja valaisinvaihtoehtoja sekä kertoi valaistussunnitelmasta, joita he tekevät. Juutuimme juttelemaan hänen kanssaan ja hän kertoi Bloggaa & Someta-kampanjasta, innostuimme molemmat ja päätimme osallistua siihen. Olimme helpottuneita antaa auttavan käden suunnitella ja pohtia puolestamme valaistusta sekä sen tuomia yksityiskohtia, sillä olemme suunnitelleet talomme kaikkinensa lähes itse, pienessäkin talossa riittää pohdittavaa, jotta myöhemmin voidaan olla tyytyväisiä.

Valaisinlista

Olohuoneen valaistus

Muutaman viikon päästä meihin otti yhteyden valaistussuunnittelija Joona Saarelainen ja prosessi pyörähti käyntiin. Olin kerännyt hänelle kuvakollaasin haluamistamme valaistuksesta niiltä pohjilta kävimme muutamia puhelinpalavereita, sekä lähetimme sähköposteja, jotta mieluisat ratkaisut löytyivät ja saatiin muokattua ne meille sopiviksi. Tärkeintä on saada paljon valoa tilaan, kun sitä tarvitaan ja himmennettyä tunnelmaa, kun sitä kaipaa. Valaistus, joka sopii kotiimme korostaen yksityiskohtia, ja joka ei ole liian moderni Villaamme.

Prosessimme on vielä kesken, mutta etenee ja sisävalaistusta led-nauhojen osalta jatketaan syksyllä, nyt aika menee pihan ja terassien merkeissä, siistit sisätyöt saa odottaa.

Valaistukselta toivomme puhtaita värejä yleisvaloon, yksinkertaista ja selkeää linjaa, koska muuten sisustuksessamme on yksityiskohtia. Valitsimme yleisvalaisimeksi himmennettävän Kannan.

Helmi Lasikuutiot valitsimme kylpyhuoneeseen ja wc:n kattoon, kauniit lasikuutiot sopii tyyliimme ja pehmeä himmennettävä valo valaisee tarvittaessa hyvin sekä tuo tarvittaessa tunnelmaa.

Linder-valaisin

Helmi lasikuutio

Valonauhat halusimme makuuhuoneeseen tuomaan epäsuoraa valoa kattoon lisäksi Spectri-yleisvalolle.

Linder-valot valaisevat talon julkisivua.

Postauksen on kirjoittanut asiakkaamme Minna ja valaistuksen suunnitteli [Joona Saarelainen](https://www.winled.fi/yhteystiedot).


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 03.12.2019

Lue myös