Elämyskohteeseen valaistus — Asunto Oy Keisarin Palatsi


Asunto Oy Keisarin Palatsi Hämeenlinnassa käyttää huoneistoissaan Winled-valaisimia.

Tässä esimerkki, miksi me valitsimme Winledin.

Huoneiston sisäänkäyntinäkymä ja valaistus

1 - Huoneiston sisäänkäyntinäkymä

Keisarin Palatsi muodostuu kahdeksasta asuinhuoneistosta, spa-osastosta, konferenssitiloista, toimistotiloista sekä kuntosalista. Suurin osa tiloista on valmistunut nykymuotoonsa vuoden 2017 lopussa.

Asuinhuoneistot ovat vuokrattavia, joten asukkaan viihtyvyys on meille tärkeää, ja valaistus on iso osa tätä kokonaisuutta.

Huoneiston olohuoneen valot ovat ledejä

2 - Huoneiston olohuone

Valitsimme Winledin valaistuksen Keisarin Palatsiin vuoden 2012 Tampereen asuntomessuilla nähtyjen toteutusten perusteella.

Valaistuksen suunnittelu toteutettiin Winledin tekemänä 3D-mallinnoksena. Tämän avulla Winledin Toni Reinilä loi suunnitelman, joka sopii loistavasti muihin sisustuksessa käytettäviin materiaaleihin.

Haluaisitko tällaisen pesuhuoneen tai spa-osaston?

3 - Spa-osasto

Winledin valaistus luo tunnelmaa ainutlaatuiseen kohteeseen. Valaistuksen säätäminen ja mukauttaminen tilanteeseen sopivaksi onnistuu helposti. Huoneistojen ajatuksena on tuoda tyylikäs ja rauhallinen kuva.

Olemme olleet todella tyytyväisiä valintaamme valaistuksen osalta.

Kirjoituksen on kirjoittanut asiakkaamme Seppo Kuvaja, jonka aikaisemman jutun "KUN VALAISTUS ON KUNNOSSA SYKSYN PIMEYS EI TUNNU NIIN PAHALTA" kannattaa käydä lukemassa myös!


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 02.06.2020

Lue myös