Ei enää liikaa lämpöä tai heijastuksia — Levin Zero Point vuokraamo


Levi on yksi Suomen vilkkaimmista laskettelukeskuksista.

Tunturin kupeesta löytyvä Zero Point-vuokraamo tarjoaa välineitä monenlaiseen talviaktiviteettiin. Vuokraamoon astuessa eteen avautuu laaja kirjo erilaisia lasketteluvälineitä. Tunnelma on vilkas eikä hiljaista hetkeä taideta juurikaan nähdä tällä kiireisellä sesongilla.

Stoppi kuumuudelle - työympäristö paremmaksi uudella valaistuksella

"Vuokraamotilojen aiempi valaistus tuotti liikaa lämpöä, joka vaikutti työntekoon. Valaistus aiheutti myös hankalia heijastuksia käytössä oleviin näyttöihin", kertoo Levin Zero Point-vuokraamossa pitkään työskennellyt Mari Punkki.

Näille haittatekijöille tuli stoppi, kun tilan valaistukseen löydettiin uusi ja toimivampi ratkaisu. Tasaisen valon sankarit: Eden 60x60-paneelivalaisimet.

Eden 60x60-paneelivalaisimet eivät tuota heijastuksia käytössä oleviin näyttöihin.

Eden LED-valopaneelit tuottavat hyvän ja häikäisemättömän valon. Ne omaavat laajan avautumiskulman, jolloin varjoja ei synny ja päivänvalomaista valoa riittää. Lisäksi uudet valaisimet eivät tuota samanlailla lämpöä kuin vanhat loisteputkivalaisimet ja kaiken lisäksi ne kuluttavat vähemmän sähköä.

"Ainahan tällainen ylhäältä tuleva pehmeä valo on parempi ratkaisu. Enää ei ole tullut työntekijöiltäkään valituksia, että valot häikäsee tai heijastaisivat väärään suuntaan", toteaa Punkki.

Tilojen uusi valaistus on koettu toimivana ratkaisuna

Saman katon alta löytyy myös Tanja Poutiainen Halti Store ja PeakPerformancen shop-in-shop myymälä. Myymälässä voi tehdä löytöjä ja se omaa laajan valikoiman tuotteita. Tarjolla on ulkoiluvaatteita ja muita oheistuotteita sesonkien mukaan.

Myymälän valaistuksessa on käytetty samoja Eden LED-paneelivalaisimia, joten täälläkään hiki ei pääse virtaamaan ja työympäristö pysyy toimivana.

Myymälävalaistus on toteutettu LED-valaisimilla

Myynnissä on PeakPerformancen tuotteita.![](https://winled-wintra2.s3.eu-central-1.amazonaws.com/d3c075f1cacb46f1811152f704412701/Gallery/gallery/Levi-Zero-Point/6thumb1.jpg)

Winled on myös valaissut muitakin kohteita Levillä kuten Levin laskettelurinne ja Ravintola Narran.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 27.11.2017

Lue myös