Eerikkilän Urheiluopiston uusien huoneistojen tyylikäs valaistus ledeillä


Eerikkilän Urheiluopistolle pystytettiin korkealuokkainen huvila- ja huoneistoalue, jota ympäröi kaunis luonto. Honkatalojen toimesta Eerikkilä Resortin kohosi huviloita ja huoneistohotelli, jotka valmistuivat syksyllä 2017. Ensimmäisessä vaiheessa rakennettiin vuokrauskäyttöön 32 huoneistoa ja seitsemän huvilaa.

Huoneistohotellin moderni ilme ja tyylikkäät materiaaliratkaisut, yhdistyvät tyylikkäällä tavalla uuden raikkaan LED-valaistuksen kanssa. Valaisimien asennuksen toteutti Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy.

Hotellin huoneiden valaistussuunnittelulla varmistetaan laadukas valo

Hotellihuoneistojen valaistussuunnittelu

Kun asiakkaalle halutaan luoda ainutlaatuinen ja mieleenpainuva asiakaskokemus, on valaistuksella tärkeä rooli ensivaikutelman luomisella. Valaistussuunnittelulla voidaan luoda personoituja valaistusratkaisuja ja huomioida samaan aikaan sähkönsäästö ja huoltovapaiden ratkaisujen suosiminen, joka on tietenkin myös tärkeää itse hotellille. Käyttämällä Winledin valaistussuunnitelmaa ja LED-valaisimia voidaan varmasti toivottaa jokainen vieras tervetulleeksi ja tehdä heidän olemisesta viihdyttävää.

Hotellin valaistussuunnittelu

Eerikkilän huoneistohotellien valaistuksen suunnittelussa käytettiin valaistussuunnittelua, jolla varmistettiin näyttävät, standardin mukaiset ja kirkkaat valaistusratkaisut sekä valon tasaisuus, huoneiston varjottomuus ja valaistuksen muunneltavuus. Kun tila on valaistu oikein, on se myös huomattavasti suuremman ja avaramman tuntuinen. Jotta valaistuksesta saadaan tilaan täydellinen, yhdistetään jo alkuvaiheen 3D-mallinnoksiin asiakkaan toivoma design sekä valaistussuunnittelijoidemme ammattitaito.

Hotellihuoneessa kirkas ja standardin mukainen valaistus

Valaistuksella tärkeä rooli ensivaikutelman luomiseen

Modernit ja tyylikkäästi sisustetut huoneistot ovat valaistu energiatehokkailla ja tasaisesti valaisevilla Iiris 10W LED-valaisimilla. Iiris-sarja ei ole syyttä yksi suosituimmista Winledin tuoteperheistä, vaan lunastaa paikkansa myydyimpien valaisinten kärkikastista upean valonjakonsa, tehokkuutensa sekä huomaamattomuutensa ansiosta.

Sisätiloissa käytetty Iiris-valaisinta

Pienikokoinen Iiris-valaisin tarjoaa käyttäjälleen tehokasta valaistusta, joka kruunaa huoneen tuoden pienimmätkin yksityiskohdat esiin. Kyseiset alasvalot omaavat kapean valokeilan, jolla tiloihin saadaan luotua viihtyisä ja toimiva yleisvalaistus. Iiris-sarjan valaisimet ovat himmennettävissä, jolloin valaistustehoa voidaan muokata.

Huoneistoissa valaisimien Antrasiittiväri oli yksi vaatimus. Iiriksen kehyksen väristä on valittavissa nykymallistossa joko valkoinen tai hopeanharmaa. Valaisin voidaan myös kustomoida kohteesen entistäkin persoonallisemmin pulverimaalauksella. Tuotteet ovat tilattavissa pulverimaalattuna millä tahansa RAL - värikartan sävyllä ja väri tulee olemaan tasainen ja kestävä.

Ulkovalaistuksesta on tehty näyttävä ja turvallinen

Näyttävä hotellihuoneistojen ulkovalaistus

Ulkovalaistuksessa on käytetty kaiteissa tyylikästä valonauhaa, jolla saadaan valaistua kulkukäytävät ja portaat turvallisesti. Valonauhoilla voidaan luoda monenlaisia valaistusratkaisuja, jotka sekä näyttävät hyvältä että kestävät ja valaisevat tasaisesti.

Julkisivua on valaistu suositulla Hydra 12W -seinävalaisimella, jotka tuovat näyttävästi pimeässä esille puupinnat. Valaisimen erityinen ominaisuus on Hydran sisällä olevat heijastuspinnat, joita käyttäjä voi säätää - näin valokeila saadaan suunnattua halutulla tavalla joko yhteen tai kahteen suuntaan.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 03.12.2019

Lue myös