Bloggaa ja someta — kesän valoisin valaistuskampanja rakentajille ja remppaajille


Hei rakentaja tai remppaaja, nyt kannattaa olla kuulolla!

Oletko rakentamassa tai remppaamassa omakotitaloa, mökkiä tai vaikkapa kerrostaloasuntoa? Haluatko saada kotiisi ammattilaisten tekemän valaistussuunnitelman ilmaiseksi ja siihen kuuluvat valaisimet 50% alennuksella?

Jos näin on, tee itsellesi palvelus ja lähde mukaan kesän valoisimpaan kampanjaan!

Esimerkkilaskelma kuinka paljon Bloggaa ja someta -kampanjalla voidaan säästää Esimerkkilaskelma, joka kertoo kuinka paljon säästät ryhtymällä yhteistyöbloggaajaksi.

Mistä Bloggaa ja someta -kampanjassa on kyse?

Tänä vuonna Winledin Bloggaa ja someta -kampanja järjestetään jo neljättä vuotta peräkkäin Asuntomessujen yhteydessä.

Bloggaa ja someta -kampanjaamme haetaan mukaan henkilöitä, jotka ovat joko rakentamassa tai remppaamassa. Me Winledillä tarjoamme valaistussuunnittelun ilmaiseksi sekä teille toteutettuun valaistussuunnitelmaan kuuluvat led-valot 50% alennuksella.

Alennus on siis kaikkineen noin 60%!

Mitä tämä sitten vaatii teiltä?

Vastineeksi teidän tulee kirjoittaa vain kaksi blogikirjoitusta tästä valaistusprojektista joko omaan blogiisi tai meidän kotisivujemme Vieraskynä-osioon sekä jakaa kirjoituksesi omissa sosiaalisen median kanavissasi - ja se on sillä selvä.

Pääset tutustumaan viime vuosien Vieraskynä-blogiartikkeleihin blogistamme!

Tämä kiinnostaa minua, miten osallistun?

Jos ja kun kiinnostuit, niin osallistu tähän kesän kuumimpaan tapahtumaan ja lue lisää kampanjasta sekä sen sopimusehdoista osoitteesta winled.fi/bloggaajasometa.

Muista myös osallistua Facebookissa tapahtumaan.

Lisätietoja voi tiedustella myös sähköpostilla meidän blogi-yhteistyövastaavalta alona.kuusisto@winled.fi tai puhelimitse 045 898 4110.

3D-valaistussuunnitelmakuvia

3D-valaistussuunnitelman tekeminen säästää rahaa eikä lisää rakennuskustannuksia

Tekemämme valaistussuunnitelmat jaksavat ällistyttää kerta toisensa jälkeen - ja aivan syystä. Tekemällä kunnollisen 3D-valaistussuunnitelman varmistat, että kohteen parhaat puolet pääsevät esille.

Usein valaistussuunnittelusta puhutaan yhteyksissä, joissa valaisinten paikkoja piirrellään umpimähkäisesti rakennusten pohjakuviin tai tilanteissa, joissa valitaan eri esitteistä kivan näköisiä roikkuvalaisimia – tätä se ei ole. Meidän valaistussuunnittelumme on yhdistelemä käytännöllisyyttä ja samalla taidetta, jossa rakennuksellenne annetaan hyppysellinen taikaa.

Jotta valaistuksesta saadaan täydellinen juuri Teille, yhdistetään jo alkuvaiheen 3D-mallinnoksiin Teidän toivomanne design sekä valaistussuunnittelijoidemme ammattitaito. Valaistussuunnitelmassa otetaan huomioon lukuisia eri asioita: riittävä valon määrä, valon tasaisuus, asunnon varjottomuus ja valaistuksen muunneltavuus – valaistuksen näyttävyyttä unohtamatta. Lopputuloksen kannalta on hurja ero sillä, minkä tehoiset, sävyiset tai millä avautumiskulmalla varustetut valaisimet valitaan kuhunkin tilaan.

Vuosien varrella jo tuhannet asiakkaamme ovat päässeet 3D-kuvien ansiosta "vierailemaan" rakentamassaan kohteessa ennen kuin varsinaisia rakennustöitä on edes aloitettu. Ja toisin kuin usein luullaan, huolellinen valaistussuunnittelu yleensä säästää rahaa eikä suinkaan lisää rakennuskustannuksia.

Tässä vielä tärkeimmät linkit liittyen valaistussuunnitteluun:

Mikä on valaistussuunnitelma?

Missä vaiheessa projektia teetän valaistussuunnitelman?

Miten valaistussuunnittelu prosessi etenee?

Miten hyvä valaistus syntyy?

Mikä on oikea valon väri?

Mitkä ihmeen valaistustekniset tulokset?

Ammattilaisen toteuttamia valaistuksia

Mitä ammattilaisen suunnittelema LED-valaistus maksaa?

Entä paljonko hyvin suunniteltu valaistus maksaa? Kirjoitimme esimerkkien avulla tietoa asiasta, jonka myötä saatte selkeämmän käsityksen asiasta.

Lue lisää tästä "Paljonko hyvin suunniteltu valaistus maksaa?" -artikkelimme.

Winled-valaisimet edustavat led-valaistuksen laadullista kärkeä Suomessa. Olet voinut huomata, että valaistusratkaisuitamme on niin Jounin Kaupassa kuin Levin rinteessä - asiakkaamme voivatkin olla luottavaisin mielin sen suhteen, että saavat aina parasta mahdollista laatua kohteisiinsa.

Mallistostamme löydät tuotteet sisälle, ulos, asuntoihin tai teollisuuteen. Kaikki valaisimemme on mitattu Suomessa, testattu kolmannen osapuolen toimesta ja sertifioitu täyttämään tiukimmatkin laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

Suuri osa Winled -tuotteista ovat yhteensopivia markkinoilla olevien taloautomaatio- sekä älyjärjestelmien kanssa.

Virkkulankylän LED-valot

Olemme mukana Kouvolan Asuntomessuilla 2019 - tule tutustumaan Winled-valaistuksiin!

Tänä vuonna Asuntomessut järjestetään Kouvolassa - Winledin upeita valaistusratkaisuja voit käydä ihailemassa 12.7. - 11.8.2018 Kouvolan Pioneeripuiston asuntomessualueella keskellä historiallista varuskuntamiljöötä Kymijoen varrella.

Tänä vuonna olemme olleet toteuttamassa valaistussuunnittelun ja kaikki valaistusratkaisut seuraavissa kohteissa:

Kohde nro 3: Talo Aito

Virkkulankylä

Messupisteemme löydät kohteesta no. 3 Talo Aito – tule juttelemaan mukavia, kyselemään kiperiä ja ilmoittautumaan Bloggaa ja Someta -kampanjaamme! 💡

Ja hei, olemme olleet toteuttamassa valaistusratkaisuita Asuntomessukohteisiin jo vuodesta 2011 lähtien - pääset lukemaan ja katsomaan lisää juttuja edellisiltä messuilta Asuntomessut -sivultamme!


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 03.12.2019

Lue myös