Bloggaa ja someta — kesän valoisin valaistuskampanja rakentajille ja remppaajille


Oletko rakentamassa tai remppaamassa omakotitaloa, mökkiä tai vaikkapa kerrostaloasuntoa? Haluatko saada kotiisi ammattilaisten tekemän valaistussuunnitelman ilmaiseksi ja siihen kuuluvat valaisimet 50% alennuksella?

Jos näin on, tee itsellesi palvelus ja lähde mukaan kesän valoisimpaan kampanjaan!

Esimerkkilaskelma kuinka paljon Bloggaa ja someta -kampanjalla voidaan säästää

Mistä Bloggaa ja someta -kampanjassa on kyse?

Haemme Bloggaa ja someta -kampanjaamme mukaan henkilöitä, jotka ovat joko rakentamassa tai remppaamassa. Me tarjoamme valaistussuunnittelun ilmaiseksi sekä sinulle tehtyyn valaistussuunnitelmaan kuuluvat led-valaisimet 50% alennuksella. Alennus on siis kaikkineen noin 60%!

Mitä tämä sitten vaatii teiltä? Vastineeksi teidän tulee kirjoittaa vain kaksi blogikirjoitusta tästä valaistusprojektista joko omaan blogiisi tai meidän kotisivujemme Vieraskynä-osioon sekä jakaa kirjoituksesi omissa sosiaalisen median kanavissasi - ja se on sillä selvä. Yläpuolella näet esimerkkilaskelman, joka kertoo kuinka paljon säästät ryhtymällä yhteistyöbloggaajaksi.

Jos kiinnostuit, niin osallistu tähän tapahtumaan ja lue lisää kampanjasta sekä sen sopimusehdoista osoitteesta www.winled.fi/bloggaajasometa. Lisätietoja voi tiedustella myös sähköpostilla noora.toivo@winled.fi tai puhelimitse 045 634 3894.

3D-valaistussuunnitelmakuvia

3D-valaistussuunnitelman tekeminen säästää rahaa eikä lisää rakennuskustannuksia

Tekemämme valaistussuunnitelmat jaksavat ällistyttää kerta toisensa jälkeen - ja aivan syystä.

Onkin lähes rikollista, että sanaa "valaistussuunnittelu" käytetään yhteyksissä, joissa valaisinten paikkoja piirrellään summanmutikassa rakennusten pohjakuviin tai tilanteissa, joissa valitaan eri katalogeista kivan näköisiä roikkuvalaisimia. Kumpikaan näistä ei ole valaistussuunnittelua, vaan se on yhdistelmä käytännöllisyyttä ja taidetta, jossa me olemme kuin Gustave Eiffelin ja Pablo Picasson kauan kadoksissa ollut perillinen.

Valaistussuunnittelu on todellisuudessa tilanne, jossa teidän rakennuksellenne annetaan hyppysellinen taikaa. Kohde 3D-mallinnetaan huolellisesti ja jokainen valaisin valitaan oikein. Lopputuloksen kannalta on hurja ero sillä, minkä tehoiset, sävyiset tai millä avautumiskulmalla varustetut valaisimet valitaan kuhunkin tilaan.

Täältä voit lukea lisää valaistussuunnittelusta.

Ammattilaisen toteuttamia valaistuksia

Mitä ammattilaisen suunnittelema LED-valaistus maksaa?

Tuotteemme ovat laadultaan ja kestävyydeltään markkinoiden kärkeä. LED-valojemme erinomaisuus on varmistettu sillä, että tuotetiimimme on ajan hermoilla käytettävien komponenttien laatuun ja ominaisuuksiin liittyvistä seikoista. Ei ole mikään ihme, että Winled-valaisimet valaisevat koteja, toimitiloja ja erilaisia muita kohteita ympäri Suomea - asiakkaamme voivat olla luottavaisin mielin sen suhteen, että saavat aina parasta mahdollista laatua kohteisiinsa. Suuri osa Winled -tuotteista ovat yhteensopivia markkinoilla olevien taloautomaatio- sekä älyjärjestelmien kanssa.

Jos haluat lukea enemmän asiasta, katso "Paljonko hyvin suunniteltu valaistus maksaa?" -artikkelimme.

Tule tutustumaan Winled-valaistuksiin Porin Asuntomessuille 2018!

Winledin upeita valaistusratkaisuja voit käydä ihailemassa 6.7. - 5.8.2018 Porin Asuntomessuilla kohteissa:

Kohteeseen on tehty valaistussuunnittelu ja kaikki valaistusratkaisut Winledin LED-valoilla:

Kohde nro 20: Casakivi

Kohde nro 21: Jokilammi

Kohde nro 25: Kodin Terra-talo

Kohteessa on käytetty Winled-valaistusratkaisuja:

Kohde nro 10: Pori Energia Valovoima

Kohde nro 22A: Wienerberger JokiDUO

Kohde nro 28: Villa Poiju

Messupisteemme löydät kohteesta no. 20 Casakivi – tule juttelemaan mukavia, kyselemään kiperiä ja ilmoittautumaan Bloggaa ja Someta -kampanjaamme! 💡


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 06.07.2018

Lue myös