BPW Kraatz Oy — esittelytilan valaistus ledeillä


Hyvät ja pitkäaikaiset asiakassuhteet, luotettavat ja laadukkaat tavarantoimittajat sekä tuotteet ja asiantunteva palvelu ovat BPW Kraatz Oy:n vahvuuksia. Yritys tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja liittyen ajoneuvoteollisuuden järjestelmiin, varaosiin ja huoltoon.

Espoossa sijaitsevassa toimipisteessä on vuoden aikana tehty energiansäästömuutoksia.

"Lähes kaikki kiinteistön valaisimet ovat vaihdettu ledeihin. Ainakun meillä saneerataan, niin samalla myös panostetaan ja haetaan energiansäästöjä", toteaa BPW Kraatz Oy:n logistiikkapäällikkö Markku Hirvonen.

Monikäyttöinen Eden-paneelivalaisin

Monikäyttöinen ja tasaisen valon tarjoaa Eden-paneelivalaisin

Laaksolahden Sähkö Oy:n toimesta vanhat 2x58W loisteputkivalaisimet vaihdettiin yrityksen tilojen esittelyhuoneessa himmennettäviin Eden 30x120 -paneelivalaisimiin.

Winledin valaisinrepertuaarista Eden on yksi monikäyttöisimmistä valaisimista - se sopii niin sisustuselementiksi olohuoneeseen, valaisemaan neuvottelutiloja kuin vaikkapa lääkärin vastaanotollekin.

Asennusvaihtoehtoja on useita: Edenin voi upottaa tai sen voi kiinnittää vaijereilla, magneetilla, jousilla tai pinta-asennuskehyksen avulla. Kokovaihtoehtoja on useita ja värilämpötilakin on mahdollista valita joka tilaan sopivaksi.

"Valaisimia varten tehtiin peltilevyt, joilla saatiin reiät peitettyä nätisti", kertoo Hirvonen.

Himmennettävä Tinka-valaisin

Kiskovalaisimet korostavat haluttua kohdetta

Kohdevalaistuksella voidaan kiinnittää katse haluttuun paikkaan tai korostaa jotain esimerkiksi tuotteita.

Global Track-kiskoon soveltuva himmennettävä Tinka 15W -valaisin on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi showroomeihin, myymälävalaistukseen sekä kauniiksi sisustuselementeiksi.

Tinka voidaan suunnata, jolloin sillä voidaan helposti korostaa tuotteita tai vaikka seinillä olevia tauluja.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 07.12.2018

Lue myös