Anna Puu — Supertähtien Yllätysremontit Suomi


Laulaja Anna Puu kiittää yllätysremontilla luottostylistiään, sydänystäväänsä Vesa Silveriä Discoveryn uudessa Supertähtien yllätysremontit Suomessa.

Anna Puun mukaan Vesan Helsingin Punavuoressa sijaitseva työtila ennemminkin suuri varasto, jossa näkyy ikuinen kiire.

Remontilla hän haluaisi luoda Vesalle työtilaan kauneutta, viihtyisyyttä ja paikan, jossa olisi mukava olla ja tuoda asiakkaita.

Remontti selkeyttää kahteen kerrokseen jakautuvan tilan säilytys- ja valaistusratkaisuja sekä tuo työhuoneeseen kaivattua rauhaa ja "omg sexi wau" -efektiä.

Valaistussuunnittelu ja valaistusratkaisut

Silver kertoo, että valo oli aikaisemmin yksi huonoimmista asioista työtilassa - kun tekee visuaalista työtä, niin hyvällä valaistus nousee suureen rooliin.

Sisustussuunnittelija Laura Elo toteaa, että valaistuksen osalta tiloissa pitäisi saada luonnonvalo kiertämään ja sen lisäksi jotain jännää valoa, sillä tiloissa on paljon potentiaalia ylhäällä ja alhaalla.

Valaistus oli aiemmin tosi heikko, alakerta oli pimeä ja yläkerrasta puuttui tunnelma. Yhdessä Winledin valaistussuunnittelun kanssa saatiin luotua niin yleis-, tunnelma ja kohdevalaistus, joka soveltui hyvin sisustustussuunnittelijan ideoihin.

Valaistussuunnittelu Supertähtien Yllätysremontit -ohjelmassa

"Oltiin onnekkaita siinä mielessä, että työtilassa on tarjolla irrallisia ja näyttäviä kattopalkkeja, johon saatiin suunnitteltua epäsuoraa valoa. Näin toteutettu valaistusratkaisu näyttää erittäin tyylikkäältä tuollaisen puupalkin päällä", toteaa valaistussuunnittelun toteuttanut Antti-Pekka Mellin.

Valonauha 12W on asennettu alumiiniprofiiliin, led-nauhasta saadaan saadaan luotua kestävä valaisin. Nauhat käyttävät himmennettävää liitäntälaitetta, jolloin sillä voidaan luoda haluttuja tunnelmia tilaan tarpeen mukaan.

"Myös keittiönurkkaukseen suunniteltiin epäsuoraa valoa, jolla saadaan kauniisti korostettua sisustussuselementtejä kuten värillisiä astioita", Mellin sanoo.

Anna Puun yllätysremontissa valoa saatiin lisää

Kuvausseinälle tarvittiin valaistusta, ja se ratkaistiin kolmella Tinka 15W himmennettävillä kiskovalaisimilla, jotka voidaan suunnata suoraan kuvattavaan kohteeseen.

"Kiskovalaisimia voidaan käännellä, jolloin jos vaikka tarvittaisiin lisätyövalaistus takana olevalle pitkälle työpöydälle, niin se onnistuu myös", AP kertoo.

Kiskovalaisimilla voidaan luoda valo suoraan haluttuun paikkaan

Valokeila on kiskovalaisimilla säädettävissä

Aikaisemmin alakerrassa oli vanhat keltaisen sävyiset valaisimet, jotka korvattiin raikkaammilla Aada mikroprisma 4000K -valopaneeleilla.

"Valopaneelit sulautuvat hyvin kattoon ja valaisevat koko tilaa. Paneelit asennettiin käyttäen pinta-asennuskehyksiä, jolloin ne eivät madanna tilaa. Ne ovat vain 5cm korkeita katosta", Mellin sanoo paneeleista.

Paneelien lisäksi myös vaaterekkien päälle sekä sovituskopin kattoon laitettiin 4,8W/m tehoista LED-nauhaa.

Valopaneelit mikroprismalla luovat kauniin ja tasaisen valaistuksen

Anna Puu yllättää ystävänsä Vesa Silverin

Uudistunut työtila, johon asiakkaita kehtaa varmasti tuoda!

Myös Vesa on toteutukseen tyytyväinen: "Kun astui ensimmäisen kerran sisään huomasi sen valon ja että tähän on käytetty aikaa ja tätä on mietitty".

Ennen kuva yläkerrasta ja sen valaistuksesta Yläkerta ennen

Yläkertaan saatiin paljon enemmän valoa Yläkerta jälkeen

Työtilat kokivat upean muutoksen ja tilassa yhdistyvät funktionaalisuus ja pala Pariisia.

Työtilat ennen olivat synkät Työtilat ennen

Työtilat kokivat uudistuksen ja valaistuksen Työtilat jälkeen

Nyt kelpaa Heikki Paasosenkin tulla tähän "mökkiin"!

Katso jakso Discovery+ -palvelusta ja tiedät mitä tämä tarkoittaa!

Muut kohteet ja tietoa niiden valaistusratkaisuista löydät sivuiltamme: https://www.winled.fi/supertahtien-yllatys-remontit-suomi-discovery


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 15.04.2021

Lue myös