AVAHouse — Uudisrakentaminen ja uudet tuulet


Oman kodin rakentaminen on monelle eräänlainen virstanpylväs, joka saa sekä innostumaan, halkomaan hiuksia, unelmoimaan että stressaamaan samanaikaisesti. Rakentaminen herättää usein paljon kysymyksiä, joten kommunikaatio projektin osapuolten välillä on ensiarvoisen tärkeää. Tähän yksityiskohtaan on pyritty kiinnittämään erityisen paljon huomiota AVAHousen aloittaessa toimintansa. Yrityksen poikkeava ja nykyaikainen lähestymistapa uudisrakentamiseen on ehdottomasti alan kaipaama piristysruiske.

AVAHouse hyödyntää toiminnassaan pääasiassa aluerakentamiseen pohjautuvaa mallia. Tämä takaa sen, että maa, jolle rakennetaan sijaitsee aina keskeisillä paikoilla, alue on yhtenäinen sekä eheä, ja projektin jokainen vaihe toteutetaan asukkaiden tarpeet huomioon ottaen. Tavoitteena on täyden palvelun rakennusprojekti, jossa jokainen sidosryhmä valitaan huolellisesti ja sisällytetään mukaan prosessiin alusta lähtien – aina ensimmäisestä suunnittelupalaverista isännöintiin.

Ledit terassille

Digitalisaatio ja yhteistyöverkosto apuna täyden palvelun rakennusprojektissa

AVAHouse tuo projektin eri vaiheiden ja toimijoiden läpinäkyvyyden jokaisen osapuolen ulottuville digitaalisella alustallaan, jota hyödyntämällä voidaan mm. valita materiaaleja ja seurata työn kulkua – kellonajasta riippumatta. Laadukkaiden materiaalien ja nykyaikaisen asumisen komponenteista vastaa AVAHousen laaja yhteistyöverkosto, johon myös Winled kuuluu.

Laadukkaaseen asumiseen kuuluu olennaisena osana myös nykyaikainen LED-valaistus.

Laadukkaaseen asumiseen kuuluu olennaisena osana myös nykyaikainen LED-valaistus. AVAHousen ensimmäisten, Espooseen ja Naantaliin kohoavien kohteiden valaistussuunnittelusta vastannut Erkka Hurske onkin luonut suunnitelmillaan yhtenäisen, kauniin arkkitehtuurin kruunaavan valaistuksen, joka tekee alueesta paitsi upean katsoa, myös energiatehokkaan sekä nykyaikaisen paikan asua.

Pihavalaistus

Moni ala elää tällä hetkellä murrosvaihetta, jolta perinteinen rakentaminenkaan ei ole voinut välttyä. AVAHouse onkin eturintamassa puhaltamassa uusia tuulia jo ehkä hieman jämähtäneelle sektorille, ja me Winledillä olemmekin iloisia saadessamme puhkua prosessissa mukana. Käy tutustumassa upeisiin, Winled-valaisimilla toteutettuihin kohteisiin täältä!

Lue lisää AVAHousen toiminnasta sekä myynnissä ja vuokrattavissa olevista kohteista täältä.

Winledin valaistussuunnittelusta voit lukea lisää täältä.


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 03.12.2019

Lue myös