Valoisampaa Arkea Asuntomessuilla


Winled on ollut toteuttamassa valaistusratkaisuita Asuntomessukohteisiin jo vuodesta 2011 lähtien

Valoisampaa Arkea Asuntomessuilla


Kouvolan Asuntomessut 2019

Asuntomessut järjestetään Kouvolassa 12.7.–11.8.2019. Pioneeripuiston asuntomessualue sijaitsee keskellä historiallista varuskuntamiljöötä Kymijoen varrella, jossa yhdistyvät sijainti, monimuotoisuus, luonnon läheisyys ja asumisen edullisuus.

Tule tutustumaan Winled-valaistuksiin Asuntomessuille 2019!

Winledin upeita valaistusratkaisuja voit käydä ihailemassa 12.7. - 11.8.2019 Kouvolan Asuntomessuilla kohteissa:

  • Virkkulankylä
  • Taloaito

Messupisteemme löydät myös jälleen tänä vuonna Kouvolan Asuntomessuilta – tule juttelemaan mukavia, kyselemään kiperiä ja ilmoittautumaan Bloggaa ja Someta -kampanjaamme!

Talo aito

Olemme olleet toteuttamassa kokonaisvalaistusratkaisut tähän Honkatalojen 170m² + saunarakennus 27m² Taloaito-messukohteeseen.

Virkkulankylä

Virkkulankylä-konseptin mukaiset asuinympäristöt on tarkoitettu 50 vuotta täyttäneille asukkaille, mutta samassa yhteydessä voi toimia hyvin eri ikäisiä ihmisiä palvelevia palveluita. Olemme olleet toteuttamassa kokonaisvalaistusratkaisut kohteeseen.

VUODEN VALOISIN VALAISTUSKAMPANJA BLOGGAA & SOMETA

Oletko rakentamassa tai remppaamassa omakotitaloa, mökkiä tai vaikkapa kerrostaloasuntoa? Haluatko saada kotiisi ammattilaisten tekemän valaistussuunnitelman ilmaiseksi ja siihen kuuluvat valaisimet 50% alennuksella?

Jos näin on, tee itsellesi palvelus ja klikkaa lisätietoja kesän valoisimmasta kampanjasta!

Porin Asuntomessut 2018

Asuntomessut järjestettiin vuonna 2018 Porissa. Winledin upeita valaistusratkaisuja pystyi käydä ihailemassa yhteensä kuudessa kohteessa. Asuntomessualue sijoittui Porin keskustan tuntumaan, entiselle teollisuusalueelle. Asuntomessujen teemana oli asuminen läpi ihmiselämän ja alueen suunnittelussa pääteemoja olivat urbaani, tiivis rakentaminen sekä yhteisöllisyys.

Mikkelin Asuntomessut 2017

Vuoden 2017 Mikkelin Asuntomessuilla olimme mukana kolmen omakotitalokohteen kokonaisvalaistusratkaisuissa. Asuntomessualueen rakentamisen lähtökohtana oli Saimaan vesistön hyödyntäminen sekä alueen tarjoamien luontoarvojen ja ympärivuotisten liikuntamahdollisuuksien huomioiminen.

Villa Saimaanhelmi

Hirsirakenteinen Villa Saimaanhelmen talon suunnittelun lähtökohtia olivat laadukkuus, tunnelmallisuus ja ekologinen rakentaminen. Valaistussuunnittelussa haettiin selkeälinjaista valaistusta, joka toimii hyvänä yleisvalona, ja jolla voidaan luoda tarvittaessa tunnelmaa. Korkeatasoinen ja aikaa kestävä arkkitehtuuri yhdistettynä tyylikkäisiin ja viimeisteltyihin valaistusratkaisuihin luovat olosuhteet viihtyisälle asumiselle.

Villa Kuusikko

Villa Kuusikko on moderni ja valoisa kivitalo. Kodin isoista ikkunoista aukeaa kaunis näkymä suoraan luonnon keskelle ja samalla sisälle tulvii auringonvaloa. Tilan suunnittelussa on haettu arjen toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä - kuten myös valaistuksessa.

MinunValo

MinunVALO on MinunLOFTin lanseeraaman talonrakennuspalvelun täysin uudella teräsrakennustekniikalla toteutettu koti, jonka sisätiloissa pinnoilla näkyy betoni ja teräs, jotka yhdistyvät tyylikkäästi tilaratkaisujen puhtaisiin linjoihin ja pintoihin. Oikealla valaisinsijoittelulla varmistettiin, että valaistuksesta tulee mahdollisimman tasainen ja riittävä. Huomioon tuli ottaa myös sisustussuunnittelijan määrittelemät sisustusvalaisimet ja niiden paikat.

Seinäjoen Asuntomessut 2016

Seinäjoella järjestettiin järjestyksessään 47. valtakunnalliset Asuntomessut. Winled oli mukana seitsemän omakotitalokohteen kokonaisvalaistusratkaisuissa sekä kerrostalo Mäihän porraskäytävän valaistuksessa. Asuntomessujen teemana oli pohjalaisen tekemisen tahto, joka näkyi muun muassa alueen pohjalaiskorttelissa modernien pohjalaistalojen muodossa.

Lakka Lakeus

Korkeaa tilaa, selkeälinjaisia pintoja sekä modernia kokonaisuutta täydentävää sisustusta ja taidokkaasti suunniteltua valaistusta. Lakka Lakeuden upeudelle on vaikea löytää tarpeeksi ylistävää sanaa, eikä olekaan ihme, että kohteesta on nopeasti muodostunut monen messukävijän - sekä valaistuksen suunnitelleen Toni Reinilän – suosikki.

Villa Tango

Kohteen valaistussuunnittelussa tehtiin yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden kanssa. Villa Tangon sisustussuunnittelijat olivat jo ehtineet miettimään valaistusta, jolloin muun muassa olohuoneen isot alaslaskut epäsuoralla valolla olivat jo valmiiksi suunniteltuna.

Dome Lumo

Tämä puurunkoinen asuinrakennus on saanut pintamateriaalikseen rapatun kivilevyn. Lämpöseinä, lämpöpumppu sekä aurinkopaneelit tekevät talosta A-energialuokan talon, unohtamatta tietenkään LED-valaistusta.

Jämerä Samsö

Talon yleisilme on valkoinen ja avara, johon kontrastia luovat massiivitammen värinen lattia ja ovet - raikas on myös kohteeseen toteutettu LED-valaistus epäsuoran valon ja LED-spottien avulla.

Talo Riihi

Lähtökohta koko rakennuksen valaistussuunnittelulle oli portaikko, jonka muotoa haluttiin eritoten valaistuksella korostaa – portaikon toimivuutta kuitenkaan unohtamatta: valoa lankeaa askelmille riittävästi, ja näin varmistetaankin portaikon turvallisuus sekä käyttömukavuus.

Kannustalo Pohjanmaa

Pohjanmaa on kohde, jossa musta ja valkoinen leikittelevät keskenään. Ensimmäisenä silmiin osuu väistämättä katon mustat parrut sekä sisääntuloaulan parviratkaisun kaide, jotka yhdessä kehystävät tilat toimivaksi kokonaisuudeksi.

Suola & Pippuri

Tämän asuntomessukohteen asukkaiden suosikkijuttuja uudessa kodissa ovat Winledin suunnittelemat epäsuoran valon ratkaisut muun muassa makuuhuoneessa sekä tupakeittiön korkea tila.

RAKENTAMASSA TAI REMPPAAMASSA?


Oli sitten kyseessä omakoti-, kerrostalo, mökki tai liiketila niin Winledin laajasta tuotevalikoimasta löytyy oikea valaistusratkaisu tilaan kuin tilaan ja valaistussuunnittelupalveluamme hyödyntämällä voit varmistua siitä, että lopputulos on varmasti loistava.
Ota yhteyttä

RAKENTAMASSA TAI REMPPAAMASSA?