Työkalut arkkitehdeille ja suunnittelijoille


- Palvelut ammattilaisille

Revit
Lataa Lights

LIGHTS on Winledin Autodeskin Revittiin tekemä lisäosa, joka on arkkitehtien käytössä jo yli sadassa eri maassa. Valaisinobjektimme muun muassa leikkaavat reiän automaattisesti, sisältävät valonjakotiedoston ja ovat suunnattavissa. LIGHTS on ladattavissa Autodeskin Appstoresta ja on kerännyt jo lukuisia viiden tähden arvioita.

Prodlib
Lataa Prodlib

ProdLib on suomalaislähtöinen BIM-tuotekirjasto suunnittelijoille. Muista kirjastoista poiketen ProdLibin kautta jaettavassa sisällössä on panostettu eritoten objektien toimivuuteen ja laatuun. Mukana on useita kansainvälisiä valmistajia omine tuotteineen. Winled on ensimmäinen valaisinvalmistaja, jonka tuotteet ovat käytettävissä ProdLib -kirjaston kautta.

MagiCAD
Lataa MAgiCAD

MagiCAD & MagiCloud -ohjelmistot Revitille ja AutoCADille ovat yksiä käytetyimmistä tietomallinnusohjelmista. MAGICAD mahdollistaa tehokkaat piirrustukset ja laskelmat, jotka tekevät suunnittelusta helpompaa ja nopeampaa. Winledin suosituimpien tuoteperheiden laadukkaat valaisinmallit löytyvät nyt MagiCADista sähköiseen suunnitteluun.

Kuormitustaulukko
Kuormitustaulukko

Mikä on oikea sulake koko led valaisimille?

Kuormitustaulukosta näet montako mitäkin Winledin led-valaisinta voidaan laittaa minkäkin sulakkeen taakse. Kuormitustaulukosta löytyvät sulakekoot ovat: B10, C10, B16, C16, B25 ja C25.

Himmennystaulukko
Himmennystaulukko

Mikä on paras himmennin ledeille?

Olemme testanneet kaikki yleisimmät säätimet valmistajilta: ABB, Schneider Electric ja Elko. Himmennystaulukosta näet kuinka Winledin led valaisimet säätyvät eri himmentimillä.

MagiCAD
Lataa ZIP

Voit huoletta suunnitella kohteita Winled -valaisimin. Koko Winled-mallistosta löytyy kolmannen osapuolen Suomessa huolellisesti mittaamat valonjakotiedostot, joten yllätyksiä valon määrissä ei pääse syntymään.

Valonjakotiedostot ovat ladattavissa yksitellen jokaisen tuotteen kohdalta. Tästä voit ladata kaikki valonjakotiedostot yhtenä pakettina.